10 Temmuz 2013 Çarşamba

Online Tahsilat

ONLİNE TAHSİLAT

Online tahsilat klasik yöntemler ile yaptığınız tahsilatları internet üzerinden kredi kartları ile yapabilmenizi sağlayan bir sistemdir. Online tahsilat sistemleri ile ödeme alacağınız kişilerden tahsilatlarınızı sahip oldukları kredi kartları ile yapabilirsiniz.

Online tahsilat sizleri zaman kayıplarından ve fazla iş gücünden kurtaran bir sistemdir. Bu sistem sayesinde yapılan bütün işlemlerin raporlarını tutmanıza gerek yoktur. Online tahsilat sistemi sayesinde sahip olacağınız site sizin adınıza güvenli bir şekilde kayıtlarınızı tutacak ve dilediğiniz zaman raporlarınızı yazdırmanızı sağlayacaktır.

E-TAHSİLAT SİSTEMLERİ


Bir örnek ile beraber e-tahsilat online tahsilat sistemlerinin nasıl kullanılacağını anlatalım. Diyelim ki 200 tane bayiniz var. Onların da mutlaka alt bayileri ve alt bayilerinde müşterileri bulunmaktadır. Bayilerinizden, alt bayilerinizden ve onların müşterilerinden online bir şekilde internet siteesi üzerinden tahsilat yapabileceksiniz.

Nasıl oluyor online ödeme diye soruyorsanız hemen anlatalım. Size ait bir site açılıyor. Bu siteye sahip olduğunuz sanal poslar entegre ediliyor. Bayileriniz ve müşterileriniz bu siteye girerek kredi kartları ile beraber sizlere ödeme yapabiliyorlar. Siz taksitli ya da tek çekim gibi ödeme seçeneklerini onlara sunabiliyorsunuz.

E-TAHSİLAT SİTESİ


Örnek olarak http://odeme.mapasshop.com/ sitesini inceleyebilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra sol kısımda bir üye giriş ve üye kayıt kısmı bulunmaktadır. Müşterileriniz ve ve bayileriniz bu siteye giriş yapar. Üye kayıtlarını tamamladıktan sonra ödeme sayfasına gelirler. Ödeyecekleri miktarı yazarlar. Kredi kartı bilgilerini girdikten sonra ödemelerini tamamlarlar. Siz bu sitenin yöneticisi olursunuz. Kim ne kadar ne zaman ödeme yapmış görebilir ayrıca dilediğiniz bayinize taksitlendirmelerde dilediğiniz komisyon oranını belirleyebilirsiniz.

........................................

E-tahsilat / Online Tahsilat

........................................

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder