8 Mayıs 2015 Cuma

Mail Order Sistemine Alternatif Online Ödeme Sistemi

Kurumsal firmaların bir çoğu kredi kartı ile ödeme kabul etmektedir. Kredi kartı ile yapılan tahsilatlar kullanıcı sayısının fazla olmasından dolayı olmazsa olmazlar arasındadır. Ancak yapılan tahsilatlarda mail order yani fiziksel poslardan manuel bir şekilde çekim işlemleri hem zaman kayıplarına hem de aşırı iş gücü harcanmasına sebep olmaktadır.

Netahsilat Online Tahsilat Sistemleri

Netahsilat online tahsilat sistemleri ile mail order sistemine alternatif olarak ileri teknoloji bir online ödeme sistemi geliştirilmiştir. Bu sistem sayesinde firmalar hem bayilerinden, hem alt bayilerinden hem de müşterilerinden online kredi kartları aracılığı ile tahsilat yapılabilmektedir.

Mail Order ve Netahsilat Sistemi Arasındaki Farklar

✓ Mail order ile ödeme alınırken müşterilerin kredi kartı bilgileri istenir. Bu işlem fax ya da telefon görüşmeleri ile yapılmaktadır. Alınan her bilgi güvenli bir ortamda saklanmak zorundadır. Bununla birlikte ödeme yapacak kişilerin yaşadığı tereddütler kredi kartı bilgilerini vermeye engel olmakta ve bunun sonucu tahsilatlar yapılamamaktadır. Ancak Netahsilat online tahsilat sistemleri ile birlikte müşteri ve bayiler sizlere özel olarak açılmış olan online tahsilat sitesine giriş yaparlar. Ardından kullanıcı adları ve şifreleri ile birlikte ya da üyeliksiz bir şekilde sizin istemiş olduğunuz bilgilerin yanı sıra kredi kart bilgilerini girerek ödemelerini tamamlarlar.
✓ Mail order ile ödeme ödeme alınırken yaşanan en büyük sıkıntı ise ödemelerin zamanında alınamamasıdır. Özellikle tahsilat zamanlarında müşterilere ya da ödeme yapacak olan kişilere ulaşılamaz. Ancak Netahsilat e-tahsilat sistemi kullanıldığında müşterilere özel olarak SMS, Mail gönderimi yapılarak ödeme yapmaları sağlanabilmektedir.

✓ Havale, EFT, tahsildarcıya kapıda ödeme seçenekleri oldukça fazla zaman almakta ve aşırı iş gücü harcanmasına sebep olmaktadır. Ancak Netahsilat online tahsilat sistemleri ile birlikte sadece bir kaç saniye içerisinde kullanıcılar ödemelerini yapabilmektedir. Mobil uyumlu yani responsive bir tasarıma sahip olmasından dolayı ödeme yapacaklar ister cep telefonlarından ister tablet bilgisayarlarından isterlerse masa üstü bilgisayarlardan ödeme yapabilmektedirler.

✓ Mail order ile ödeme alınması ve ardından muhasebeye işlenmesi aşamasında bir çok hata ile karşı karşıya kalınmaktadır. Ancak Netahsilat online tahsilat sistemlerinde alınan bütün ödemeler otomatik olarak kullandığınız muhasebe programına entegre edilebilmektedir. 

Netahsilat Online Tahsilat Sistemleri

Kısaca özetlemek gerekirse Netahsilat online tahsilat sistemleri teknolojiyi yakından takip eden EÇözüm Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve aşırı iş gücü ve zaman kayıplarının yanı sıra yaşanan bütün hataları düzelterek nakit akışını düzene sokan bir yazılım sistemidir.

Netahsilat online tahsilat sistemleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için 0 212 256 60 00'ı arayabilir ya da ücretsiz demo talebi oluşturarak e-tahsilat uzmanlarımızın sizlerle temasa geçmelerini sağlayabilirsiniz  Ücretsiz Bilgi Talebi Formu