13 Ocak 2014 Pazartesi

İnternet Sitelerini İçin Kredi Kartı ile Ödeme Sistemleri

İnternet sitesi olan ve dijital pazarlama yapmak isteyen bir çok firma, birey ve işletmenin aklında geçen soru kredi kartı ile nasıl tahsilat yapılabileceğidir. Akıllara takılan bu soruyu ortadan kaldırabilmek için yani kredi kartı ile online tahsilat yapabilmek için hangi sistemleri kullanabileceğinizden bahsedelim.



Kredi Kartı ile Online Ödeme Almak İçin Sanal Pos Gereklidir

Öncelikle internette kredi kartı ile online tahsilat yapabilmeniz için sanal pos kullanmanız gerekmektedir. Sanal pos fiziksel posun sanal halidir. Yani kart okutmadan kredi kart numaraları ile ödeme yapılmasını sağlamaktadır. Online ödeme sistemleri internet üzerinden online bir şekilde ödeme almanızı ya da ödeme yapmanızı sağlayan sistemlerdir. Bu sistemler sayesinde tüketici yahut müşterilerinizden internet üzerinden tahsilat yapabilirsiniz.

Hangi Online Ödeme Sistemlerini Kullanabilirsiniz.

İnternette kredi kartı ile tahsilat yapabilmek için kullanabileceğiniz sistemler sırası ile PAYU, PAYPAL, İPARA, PAYNET ve ŞİRKETİNİZ ADINA ALINAN SANAL POSLAR'dır. Bu sistemleri kullanabilmeniz için gerekli olan yazılımlara ise e-tahsilat yazılımları denir. E-tahsilat yazılımları, sizlerin, profesyonel bir tahsilat sitesi açmanızı sağlamaktadır. Bu tahsilat sitesinin yönetimi tamamen size aittir. Hangi kullanıcı ne kadar, ne zaman ödeme yapmış görebilir, ödemelerinizi online iptal ya da iade edebilirsiniz.


E-tahsilat Sistemleri

E-tahsilat sistemleri sayesinde firmanızın ya da işletmenizin bütün ödemelerini online takip edebilirsiniz. Müşterilerinizin ödemelerini kredi kartı ile taksitli, tek çekim, dövizli ya da komisyonlu bir şekilde yapmalarını sağlayabilirsiniz. 


E-tahsilat Sistemleri Detaylı Bilgi

Online kredi kartı ile tahsilat yapmanızı sağlayan bu siteleri daha yakından inceleyebilmek için e-tahsilat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Binlerce firmanın tercih ettiği ve her geçen gün kullanım sayısı artan e-tahsilat sistemleri sayesinde sizlerde ödemelerinizi tek bir kanalda toplayabilir ve cirolarınızı hiç ummadığınız bir şekilde arttırabilirsiniz.