19 Haziran 2013 Çarşamba

Bayi Tahsilat Sistemi


Bayi Tahsilat Sistemi Nedir?

Size özel olarak açılmış internet sitesinden online bir şekilde kredi kartı ile tahsilat yapmanızı sağlayan bir tahsilat programıdır. Bu yazılım sistemine Garanti, YKB, Akbank, İşbank, Finansbank, HSBC, Halkbank bankalarının posları kurulmaktdır. Posların komisyon oranları 12 taksite kadar %0 ile %1 arasında değişmektedir.

Bayi Tahsilat Sistemi Nasıl Çalışır?

Size özel bir internet sitesi açılmaktadır. Bu internet üzerinden kredi kartı ile tahsilat yapabilirsiniz. Örnek olarak http://www.tdmtahsilat.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Örnek sitede dikkat ettiyseniz size özel bir logo yapılmaktadır. Aynı zamanda sitenin anasayfasında bulunan resmi kendiniz belirleyebilirsiniz. Sitenize paynet sisteminde bulunan 7 adet pos entegre edilmektedir. Siz bu sisteme kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparsınız ve bütün ödemeleri kontrole edebilirsiniz.

Sizin yaptığınız tahsilatlar yada müşterilerinizin kredi kartı ile yaptıkları ödemeler paynet komisyon oranlarına göre işlem görmektedir. Daha sonra alınan ödemeler Arena'daki cari hesabınıza aktarılır. Arena'dan hesabınızda miktar kadar ödeme alabilir yada paranızı nakit olarak isteyebilirsiniz.

Bayi Tahsilat Sistemi Faydaları

Bu sistem sayesinde kredi kartlarından tek çekim, taksitli veya dövizli tahsilat, komisyonlu yada komisyonsuz ödeme alabilirsiniz. Ayrıca size yapılan ödemeleri anında iptal etme yetkiniz de bulunmaktadır. Bayi tahsilat sistemi ile tüm ödemeler artık elinizin altında.

Detaylı bilgi için e-tahsilat sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


18 Haziran 2013 Salı

E-Tahsilat Yazılımı

Son yıllarda kredi kartı kullanımı oldukça artmış durumda. Bunun yanında teknolojik gelişmelerde hızla bir artış gözleniyor. Kredi kartı kullanımı ve teknolojik gelişmeler internet üzerinden yapılan alışverişin doğrudan artmasına sebebiyet vermekte. Ancak artan bu işlemlerden olumsuz yönde etkilenenlerde bulunmakta.



Muhasebeciler ve tahsilatçılar...Muhasebeci ve tahsilatçıların yapılan her ödemenin işlem raporunu tutması gerekmektedir. Bunun yanında tahsilatlar zamanında yapılmalı ki cirolarda herhangi bir düşüş gözlenmemelidir. e-tahsilat yazılımı ile artık işlem raporlarınız daha sağlıklı tutulacak, internet üzerinden online tahsilat yapmak daha keyifli hale gelecek.

E-Tahsilat yazılımı sayesinde internet üzerinden kredi kartı ile tahsilat yapılabilinmektedir. Eğer firma iseniz bayilerinizden tahsilat yapabilir, bayi iseniz müşterilerinizin kredi kartlarından güvenli bir şekilde ödeme alabilirsiniz. Ödeme almak ve ödeme yapmak hiç bir zaman bu kadar kolay olmamıştı.

Sizde etahsilat sistemleri hakkında daha detaylı bilgileye sahip olmak istiyorsanız http://www.e-tahsilat.com.tr adresini ziyaret ederek e-tahsilat yazılım sistemini inceleyebilirsiniz